Programació TV3

Divendres, 7 agost de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 480'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
16.00
El Paradís de les Senyores
Un tendre pillet
Fora d'El Paradís, la Teresa i el Mori troben el Salvatore, un xiquet que viu al carrer. Més tard, la noia convenç el Pietro que el contracti per un dia. No obstant això, quan els dos descobreixen que el Salvatore s'ha escapat de casa, el convencen perquè torni amb la seva família.
Sèries
Durada: 62'
17.02
Vera
Els caçadors de cèrvols
Shane Thurgood és trobat mort d'un sol tret quan havia tornat a casa per vendre la granja del seu avi mort. La Vera investiga les pistes d'una novel·la d'aparença autobiogràfica que va escriure la víctima.
Sèries
Durada: 93'
18.35
Shakespeare i Hathaway: investigadors privats
Afanys i neguits
La Lu i el Frank intenten exonerar el Billy, un criminal, després que l'alcalde hagi estat assassinat en plena nit.
Sèries
Durada: 50'
19.25
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 15'
19.40
TV3xunTUB
Artur Peguera
Artur Peguera aprofita que no presenta els esports dels TN el cap de setmana per a confessar quina mania té a l'hora de posar el despertador cada nit.
Altres
Durada: 35'
20.15
Hudson i Rex
Expedient Rex
Dos amics roben un cotxe i fugen a tot gas. Amb l'emoció gairebé xoquen contra un totterreny que circulava en direcció contrària sense llum. Atabalats, redueixen la velocitat, però de sobte els apareix una llum blavosa del cel que els enlluerna. El cotxe deixa de respondre i finalment tenen un accident. Al matí següent, un desplegament policial valora els danys quan, casualment, l'inspector Hudson i el Rex hi passen per davant. De seguida tots dos tenen una intuïció: no es tracta d'un accident normal.
Sèries
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
22.15
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 40'
22.55
La gran pel·lícula: Un lloc tranquil
Una raça de misterioses criatures alienígenes ha aniquilat gran part de la humanitat i obliga els pocs supervivents a viure en un silenci absolut. Els éssers, molt ràpids i violents, són cecs i només són capaços de detectar les seves víctimes a través del sentit de l'oïda. El Lee, l'Evelyn i els seus fills han aconseguit sobreviure i mantenen una estricta disciplina per no fer gens de soroll. No obstant això, l'amenaça constant de les criatures els provoca dificultats greus, sobretot perquè tenen un nen petit i l'Evelyn està embarassada.
Pel·lícules
Durada: 90'
00.25
Pel·lícula: Annabelle
John Form ha trobat el regal perfecte per a la Mia, la seva dona embarassada. Es tracta d'una nina molt maca amb un vestit de núvia blanc pur. Tanmateix, el delit de la Mia per l'Annabelle no dura gaire temps. Durant una nit, la casa és assaltada pels membres d'una secta satànica, que ataquen violentament la parella. La sang vessada i un trauma terrible no és tot el que deixen enrere, ja que els assaltants han conjurat una entitat malèvola en l'Annabelle. Aliè a tot això, el matrimoni es muda a un apartament de Pasadena, amb la voluntat de començar una nova vida. No obstant això, tot just arribar a la nova llar, experimenten diversos successos paranormals.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 240'