Programació La 1

Divendres, 7 agost de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Ternera asturiana
Avui Javier Peña es desplaça fins a Oviedo per descobrir els secrets de la vedella asturiana. Després, el xef i Tamara cuinen Costelles de vedella amb puré de poma i Migas de blat de moro amb pedrers.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
A l'Ágata no li agrada veure com l'Elías es fa enrere davant el Germán, així que el pressiona perquè s'enfronti al seu fill. Paral·lelament, el Nacho s'apropa perillosament al David per descobrir què amaga. El Paolo i la Cristina, per la seva banda, intercedeixen perquè la Rosa i l'Alberto coincideixin al sopar d'aniversari de la pizzeria. Mentrestant, la Carmen insisteix en descobrir qui va robar al despatx, i el Nicolás sospita del Toni, el noi que ajuda l'Alberto a la cerveseria. Posteriorment, un encàrrec de flors per l'Ágata, a nom de qui va ser el seu marit, torna posar en alerta l'Adela. Finalment, els resultats de la biòpsia del Jesús són bons: està sa.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
Sota el comandament conjunt de l'Europol i la comissaria de Districte Sud, es porta a terme un operatiu en el qual el Karim deté, per fi, l'autèntic Emir. Paral·lelament, el funcionari de duanes Adolfo Padilla, contacte del Vlado, és interrogat personalment per l'Alicia. La Nacha, per la seva banda, es decideix a demanar a l'Aitana que siguin parella, però aquesta l'informa que ha acceptat un treball a San Sebastián. Mentrestant, el Mateo ja està bastant recuperat i no requereix tantes atencions, de manera que la Verónica deixa de viure a la casa. El Mateo, al seu torn, té una topada amb l'Andrés, que li confessa que sempre ha estat enamorat de la Verónica.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
La pèrdua de qualitat del restaurant comença a passar factura i la Sabina i el Roberto perden cada vegada més clients. El Miguel, al seu torn, observa que passa alguna cosa estranya amb el llibre de comptes del negoci. Paral·lelament, la Genoveva demana una entrevista amb Ramón Palacios. Mentrestant, l'Antoñito no arriba puntual a la seva cita amb la Lolita perquè s'ha entretingut en un cafè amb la Natalia. Finalment, el Miguel i l'Anabel han portat més enllà seva relació de festeig.
Sèries
Durada: 55'
18.45
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.35
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 55'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: Plan en Las Vegas
El Billy, el Paddy, l'Archie i el Sam són amics des de la infància. Quan el Billy, l'etern solter del grup, decideix casar-se amb la seva xicota, d'uns 30 anys, els quatre se'n van a Las Vegas amb la idea d'oblidar-se de la seva edat i reviure els seus dies de glòria. Però, poc després d'arribar-hi, descobreixen que Sin City, la ciutat del pecat, també ha canviat amb el temps i que els anys no passen en va per als amics. El Rat Pack, Sinatra i companyia, va regnar al Sands i ara el Cirque du Soleil mana a l'Strip, però els quatre amics són capaços de conquerir Las Vegas.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.45
Pel·lícula: Atrapado por su pasado
Carlito Brigante, un delinqüent porto-riqueny, és condemnat a 30 anys per tràfic de drogues. Després de cinc anys i com a resultat d'un judici per apel·lació, recupera la llibertat. El Carlito no vol tornar a la seva antiga vida, però els antics col·legues tiren per terra els seus plans de rehabilitació.
Pel·lícules
Durada: 135'
02.00
El caso. Crónica de sucesos
Operación Ituren
Els cadàvers d'un home i una dona depullats apareixen a la cripta d'una bona família navarresa. El Jesús i la Clara han de cobrir el cas, en el qual es troba involucrat el comissari Camacho. Mentrestant, el Rodrigo es veu obligat a despatxar del diari de manera definitiva la Paloma, que ha de prendre una decisió sobre el seu futur.
Sèries
Durada: 80'
03.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 160'