El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Palafrugell

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Clarianes Sol Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 0000000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 14111112131513
T. mínima (ºC) 131-1111
Vent 15 km/h NO 20 km/h N 10 km/h N 0 km/h C 0 km/h C 15 km/h SO 10 km/h NE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Domini del sol, tret del Pirineu

El cel romandrà serè o poc ennuvolat en general, tret del vessant nord del Pirineu, on estarà entre molt ennuvolat i cobert al llarg de tota la jornada. Fins al final del matí hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral, a la depressió Central i al massís del Port. S’espera precipitació feble i intermitent al vessant nord del Pirineu. La temperatura mínima pujarà lleugerament, si bé l’ascens serà localment moderat al sector central del prelitoral; en canvi, en zones elevades del Pirineu baixarà entre lleugerament i moderadament. La màxima baixarà entre lleugerament i moderadament al vessant nord del Pirineu i en zones elevades del conjunt del país, mentre que a la resta es mantindrà sense canvis.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a la Costa Brava i marejol a la resta.

Demà: El cel es mantindrà serè o poc ennuvolat al llarg de tota la jornada, si bé fins al migdia hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu, al litoral i prelitoral central i a la depressió Central. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, i es donarà al final del dia. Per la seva banda, la màxima baixarà lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET