Programació TV3

Dilluns, 24 gener de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista l'investigador de Biologia Computacional de la UPC Enric Álvarez, que explica quines són les expectatives sobre la sisena onada per a les properes setmanes i si algunes mesures com el passaport COVID tenen efecte sobre els contagis. Tot seguit, el programa analitza la política financera de la Comunitat de Madrid, que ara vol blindar les rebaixes fiscals que atrauen fortunes d'altres territoris d'Espanya, amb la subcap d'economia de TV3, Pilar Abril, i el subdirector adjunt d'El Confidencial, Carlos Hernanz. A més, s'emet un avenç del documental Bruixes, la gran mentida, que el programa Sense ficció emet dimarts, que recorda el miler de dones que es van executar a Catalunya als segles XV i XVI acusades de bruixeria.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Llibrets de pollastre cruixents
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Litus pateix molt per l'Ismael i s'enfada injustament amb la Júlia perquè ha estat a punt de despertar el noi. Paral·lelament, hi ha nervis a casa i s'acosten canvis. La Júlia, per la seva banda, es vol emancipar. Més tard, el Toni carrega contra la Sílvia per haver estat intentant destruir la seva relació amb la Gemma. A més, ella no li nega que enviés el missatge de la Gemma a la colla. Finalment, l'Anna s'ha preparat molt bé una classe, tenint en compte els temes LGTBI+, i el Jair li dona les gràcies i la convida a un acte que fa aquella nit.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Alguna pregunta més?
El Joel Díaz entrevista el locutor de ràdio, presentador de televisió i empresari de la comunicació Justo Molinero a Díaz de fúria. Tot seguit, el periodista Alfred Rodríguez Picó passa per la Televisió és cultura per fer tota mena de previsions. L'Isma Juárez, per part seva, viatja fins a Salamanca per conversar amb l'exfutbolista Jorge D'Alessandro. A més, les millors imitacions dels espectadors, l'espai juga al Paraulògic i es mostren els millors moments de Marta Bosch, la cara del programa a Twitch.
Altres
Durada: 30'
22.35
El foraster
Sant Llorenç de la Muga
Sant Llorenç de la Muga, a la comarca de l'Alt Empordà, es troba situat al bell mig del que es coneix com l'Empordà de muntanya, però això no impedeix que el Quim acabi fent activitats més pròpies de la platja. Amb uns quants veïns, el foraster disputa el seu primer partit de frisbee ultimate, un esport de regles incertes però de diversió garantida. Més tard, de la mà de la Irina i el Ricky, el Quim rep classes de skimboard, una modalitat de surf que deixa empremta a la memòria i, sobretot, al cos. A més, a Sant Llorenç es coneixen els Northern Cellos, un grup capaç de fer versions espectaculars de qualsevol cançó afegint-hi tocs elèctrics. Finalment, l'espai parla amb el Prim, un senyor que ofereix conversa a tothom que passa per la plaça.
Altres
Durada: 60'
23.35
El foraster
Rodonyà
Rodonyà és un poble de la comarca de l'Alt Camp, epicentre de les calçotades, i el foraster hi arriba amb un objectiu molt concret: descobrir tots els secrets que envolten aquesta tradició popular. Per aconseguir-ho, el Quim es deixa guiar pels veïns del poble, començant pel grup d'amics que s'asseuen al banc de la plaça. I, malgrat que tots ells es consideren autèntics mestres calçotaires, no hi ha manera que es posin d'acord en cap dels processos necessaris per fer una bona calçotada.
Altres
Durada: 55'
00.30
Quan arribin els marcians
El cos nu i Marina Rossell
Actualment es viu en un món contradictori que fomenta el pseudoporno a internet però que, alhora, s'escandalitza amb els nus frontals masculins i prohibeix els mugrons perquè poden ser ofensius. El programa es pregunta si l'art és l'últim reducte que li queda al cos nu per ser lliure. Més tard, l'espai conversa amb la cantautora Marina Rossell, que acaba de publicar el seu nou disc d'estudi, titulat 300 crits, que inclou temes propis i versions de cançons de la resistència francesa. Finalment es fan recomanacions perquè els marcians passin un bon cap de setmana a la Terra.
Altres
Durada: 35'
01.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.35
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 85'
04.00
Rumba a l'estudi
Carlitos Miñarro. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Biflats. Espai musical.
Altres
Durada: 60'